رگولاتور بانک خازنی 6 پله پارس مت

پارس الکترونیک غرب  (پارس مت)

 12 ماه ضمانت عملکرد

رگولاتور 6 پله پارس مت مدل PF6

تحویل 24 ساعته

اطلاعات فنی رگولاتور 6 پله

رگولاتور بانک خازن پارس مت 6 پله

مشخصات اختصاصی

• تعداد پله :     6

• اولیه ترانس جریان :  200/5

• نمایش cos90° (نمایش ضریب توان)

• نمایش مقدار موثر جریان خط

• نمایش درصد هارمونیک های فرد

• نمایش ولتاژهای فاز به فاز و ولتاژهای خط

• نمایش فرکانس خط

• نمایش درجه حرارت کابین

• نمایش کد خطا روی نمایشگر 

• داشتن رله فن جهت فعال سازی فن کابین

مشخصات عمومی

• شناسایی اتوماتیک خازن ها و پله ها در بانک خازنی که این عمل را با وارد و خارج کردن هر پله و اندازه گیری جریان هر پله تو آنها زن مورد نظر را تشخیص می‌دهد.


• قابلیت تعریف ضریب قدرت (پاورفاکتور)  مطلوب. این مقدار در بیشتر رگولاتورها توسط سازنده روی مقدار مورد نیاز تنظیم شده و برای اکثر کاربردها نیز متفاوت می باشد.


• قابلیت تعریف حداکثر درصد هارمونیک ها جهت فعال سازی آلارم و اخطار

• وضعیت دستی جهت ورود و خروج خازنها

• داشتن رله آلارم جهت فعال سازی آلارم های خارجی

راهنمای نصب و ابعاد

سیم کشی رگولاتور هوشمند 6 پله

سیم کشی رگولاتور بانک خازنی 6 پله پارس مت ( پارس الکترونیک)

تنظیمات رگولاتور بانک خازنی 6 پله

1- با فشار دکمه MAN/AUTO براي چند لحظه از حالت auto(اتوماتيك)به man(دستي) و برعكس رفته و تغيير حالت مي دهد.( در حالت man، لامپ LED مربوط به man روشن مي‌شود ولي در حالت auto خاموش مي باشد)

 

2-بافشار دادن دکمه بالا و پایین در حالت man ميتوان برنامه ريزي دستگاه را تغيير داد.


3-با نگه داشتن دکمه CAP وهمزمان با فشار دادن شستي های بالا و پایین خازن پله اول  يعني كوچكترين پله خازني اتوماتيك كه در مدار طراحي شده نمايان  گشته و برنامه ريزي رگولاتور بر مبناي آن انجام مي پذيرد. 


4-با نگه داشتن دکمه STAGE وهمزمان با فشار دادن دکمه هاي بالا یا پایین ميتوان قدرت  خازن پله هاي بعدي را نسبت به پله اول به صورت (1:1:1:1يا1:2:2:2 يا1:1:2:2: و غيره) انتخاب نمود .(نسبت ها ميتواند از پله يك تا پله چهار متغير باشند ،از پله پنجم مطابق پله چهارم خواهد بود.)


5-با نگه داشتن دکمه RELAY و همزمان فشار دادن دکمه هاي بالا و پایین ميتوان تعداد پله هاي خازن موجود را برنامه ريزي كرد.


6-با نگه داشتن دکمه CT و همزمان با فشار دادن دکمه هاي بالا یا پایین ميتوان مقدار نسبت ترانس جريان را برنامه ريزي نمود.( به عنوان مثال براي ترانس جريان 500/5 بايستي عدد500 را تنظيم نمود .

 

7-با نگه داشتن دکمه PF وهمزمان با فشار دادن بالا یا پایین مي‌توان ضريب قدرت (cosj) دلخواه را برنامه ريزي نمود .(از0.8 ind الي0.8 cap)


ابعاد رگولاتور (میلیمتر)

ابعاد رگولاتور بانک خازنی 6 پله پارس مت ( پارس الکترونیک)
نصب رگولاتور بانک خازنی 6 پله پارس مت ( پارس الکترونیک)

راهنمای نصب رگولاتور 6 پله پارس مت

رگولاتور بانک خازنی 4 پله پارس مت ( پارس الکترونیک)

(تومان)  11,500,000

رگولاتور بانک خازنی 8 پله پارس مت ( پارس الکترونیک)

(تومان) 13,500,000

رگولاتور بانک خازنی 12 پله پارس مت ( پارس الکترونیک)

(تومان) 15,000,000

رگولاتور هوشمند بانک خازنی

سیم کشی بانک خازن و رگولاتور هوشمند

توان راکتیو چیست؟

در مدار جریان مستقیم، توانی که به بار می‌رسد، متناسب با حاصلضرب جریان عبوری از بار و افت پتانسیل در سرتاسر بار است. توانی که به دلیل خازن یا سلف ایجاد می شود، توان راکتیو نامیده می شود. این به دلیل ماهیت AC عناصری مانند سلف و خازن اتفاق می افتد. انرژی در یک جهت از منبع به بار جریان می یابد. در برق متناوب، ولتاژ و جریان هر دو تقریباً به صورت سینوسی متفاوت هستند. هنگامی که اندوکتانس یا خازن در مدار وجود دارد، شکل موج ولتاژ و جریان کاملاً مطابقت ندارند. جریان برق دارای دو جزء است - یک جزء از منبعی به بار دیگر جریان می یابد و می تواند کار را در بار انجام دهد. بخش دیگر که به عنوان "قدرت راکتیو" شناخته می شود، به دلیل تاخیر بین ولتاژ و جریان است که به عنوان زاویه فاز شناخته می شود و نمی تواند کار مفیدی را در بار انجام دهد. می توان آن را به عنوان جریانی در نظر گرفت که در زمان اشتباه (خیلی دیر یا خیلی زود) می رسد. برای تشخیص توان راکتیو از توان اکتیو، آن را در واحدهای "ولت آمپر راکتیو" یا var اندازه گیری می کنند. این واحدها می توانند به وات ساده شوند، اما به عنوان var باقی می مانند تا نشان دهند که هیچ خروجی کار واقعی را نشان نمی دهند.

رگولاتوربانک خازنی چیست؟

رگولاتور هوشمند بانک خازنی یا کنترل کننده ضریب توان (PFC) واحد کنترل یک سیستم بانک خازن خودکار است. این سوئیچینگ خازن ها را برای رسیدن به هدف تعریف شده توسط کاربر cos ɸ انجام می دهد. با ادغام یک کنترل کننده ضریب توان، امکان بهینه سازی فرآیندها، سرعت بخشیدن به عیب یابی و کاهش هزینه های سیستم های نظارت شده وجود دارد.

رگولاتور بانک خازنی یا کنترل کننده های ضریب توان توان راکتیو یک نیروگاه را کنترل می کنند و سعی می کنند مقدار ضریب توان را که به عنوان نسبت توان اکتیو (W) به توان ظاهری دستگاه (VA) به مقداری که در پایان بر روی مصرف کننده نهایی  تعریف می شود، مطابقت دهند.  این دارای یک رابط کاربری با نمایشگر منو محور در متن ساده برای حداکثر سهولت کار است. نمایش پارامترهای مختلف شبکه، ذخیره مقادیر مختلف و گزینه اجرای آزمایشی تجزیه و تحلیل خطاها و نظارت بر سیستم را آسان می کند. 

رگولاتور بانک خازنی پارس مت ( پارس الکترونیک)

انرژی ذخیره شده در عناصر خازنی یا القایی شبکه باعث ایجاد جریان توان راکتیو می شود. جریان توان راکتیو به شدت بر سطوح ولتاژ در سراسر شبکه تأثیر می گذارد. سطوح ولتاژ و جریان توان راکتیو باید به دقت کنترل شوند تا یک سیستم قدرت بتواند در محدوده قابل قبول کار کند. تکنیکی به نام جبران راکتیو برای کاهش جریان قدرت ظاهری به یک بار با کاهش توان راکتیو تامین شده از خطوط انتقال و ارائه آن به صورت محلی استفاده می شود. به عنوان مثال، برای جبران یک بار القایی، یک خازن شنت نزدیک به خود بار نصب می شود. این اجازه می دهد تا تمام توان راکتیو مورد نیاز بار توسط خازن تامین شود و نیازی به انتقال از طریق خطوط انتقال نباشد. این عمل باعث صرفه جویی در مصرف انرژی می شود زیرا میزان انرژی مورد نیاز برای انجام همان مقدار کار توسط شرکت تولیدی را کاهش می دهد. علاوه بر این، طراحی خطوط انتقال کارآمدتر را با استفاده از هادی های کوچکتر یا هادی های همراه کمتر و بهینه سازی طراحی دکل های انتقال امکان پذیر می کند.

مزایای بانک خازن و رگولاتور هوشمند

بهبود ولتاژ و کاهش تلفات

زمانی که مقدار مناسبی از kVAR برای نقطه اعمال می کنیم، خازن ها سیستم را از انتقال جریان راکتیو خلاص می کنند. تئوری این است که از آنجایی که جریان (I) در خطوط کاهش می یابد، تلفات I2R کاهش می یابد. ما می توانیم در هزینه برق غیر ضروری (کیلووات ساعت) صرفه جویی کنیم.

افت بیش از حد ولتاژ می تواند باعث خرابی موتورها، وسایل برقی و الکترونیکی و همچنین روشنایی یا سایر تجهیزات شود و یا بازدهی پایینی داشته باشد. همچنین می تواند باعث گرم شدن بیش از حد آنها شود. با تصحیح ضریب توان، سطح ولتاژ شما را افزایش می‌دهد و تجهیزات الکتریکی آن را در شرایط صاف کار می‌کند و ولتاژ پایداری دارد.



افزایش ظرفیت مدار و سیستم برق

برای اقلام تولید شده حرارتی مانند ترانسفورماتور یا کابل، خازن‌های ضریب توان یک توان راکتیو (kVAR) آزاد می‌کنند تا بار بیشتری را ایجاد کنند. می‌تواند جریان مغناطیسی ترانسفورماتورها، کابل و موتور القایی را کنترل کند. بنابراین خازن‌ها (kVAR) می‌توانند جریان کشیده شده را کاهش دهند. از منبع تغذیه

جریان کمتر به معنای بار کمتر روی ترانسفورماتورها و مدارهای فیدر است. اگر یک سیستم دارای اضافه بار موجود باشد، خازن ها ممکن است آن را حذف کنند. اگر سیستم بیش از حد بارگذاری نشود، خازن‌ها می‌توانند ظرفیت را آزاد کنند و سرمایه‌گذاری در ترانسفورماتورها، تابلو برق و کابل گران‌تر را به تعویق بیاندازند یا از آن اجتناب کنند، در غیر این صورت برای بارهای اضافی مورد نیاز است.

کاهش هزینه برق مصرفی

نرخ بهره برق برای تاسیسات صنعتی و تجاری معمولا از حداقل دو جزء تشکیل شده است.

یکی نرخ انرژی یا شارژ کیلووات ساعت است که مربوط به سوختی است که برای تولید و تحویل آن انرژی صرف می شود.

  دومی نرخ تقاضا، کیلووات، یا شارژ تقاضای کیلوولت آمپر است. این معمولاً مربوط به سرمایه گذاری سرمایه ای است که باید برای ساخت تأسیسات تولید، انتقال و توزیع لازم برای انتقال انرژی الکتریکی به مصرف کننده انجام شود.

یک بار الکتریکی با ضریب توان ضعیف، جریان بیشتری نسبت به بار با ضریب توان بهبود یافته برای همان مقدار توان مفید انتقال یافته می کشد و می تواند فشار غیر ضروری را بر شبکه توزیع برق وارد کند. با بهبود ضریب توان خود، می توانید قبوض برق خود را از طریق کاهش تقاضای ماهانه و هزینه های ظرفیت کاهش دهید. به طور معمول دوره های بازپرداخت برای اصلاح ضریب توان بین 1-3 سال است. با توجه به طول عمر تجهیزات تصحیح ضریب توان و صرفه جویی بالقوه، می تواند سرمایه گذاری بسیار ارزشمندی باشد.

رگولاتور بانک خازنی پارس مت ( پارس الکترونیک)

15 سال تجربه در ساخت انواع بانک خازن و رگولاتور