رگولاتور بانک خازنی 4 پله پارس مت

پارس الکترونیک غرب  (پارس مت)

 12 ماه ضمانت عملکرد

رگولاتور 4 پله پارس مت مدل PF4

تحویل 24 ساعته

اطلاعات فنی رگولاتور هوشمند 4 پله

رگولاتور بانک خازن پارس مت 4 پله

مشخصات اختصاصی

• تعداد پله :     4

• اولیه ترانس جریان :  200/5

• نمایش cos90° (نمایش ضریب توان)

• نمایش مقدار موثر جریان خط

• نمایش درصد هارمونیک های فرد

• نمایش ولتاژهای فاز به فاز و ولتاژهای خط

• نمایش فرکانس خط

• نمایش درجه حرارت کابین

• نمایش کد خطا روی نمایشگر 

• داشتن رله فن جهت فعال سازی فن کابین

مشخصات عمومی

• شناسایی اتوماتیک خازن ها و پله ها در بانک خازنی که این عمل را با وارد و خارج کردن هر پله و اندازه گیری جریان هر پله تو آنها زن مورد نظر را تشخیص می‌دهد.


• قابلیت تعریف ضریب قدرت (پاورفاکتور)  مطلوب. این مقدار در بیشتر رگولاتورها توسط سازنده روی مقدار مورد نیاز تنظیم شده و برای اکثر کاربردها نیز متفاوت می باشد.


• قابلیت تعریف حداکثر درصد هارمونیک ها جهت فعال سازی آلارم و اخطار

• وضعیت دستی جهت ورود و خروج خازنها

• داشتن رله آلارم جهت فعال سازی آلارم های خارجی

راهنمای نصب و سیم کشی

سیم کشی رگولاتور هوشمند 4 پله

نصب رگولاتور بانک خازنی 4 پله پارس مت ( پارس الکترونیک)

تنظیمات رگولاتور بانک خازنی 4 پله

1- با فشار دکمه MAN/AUTO براي چند لحظه از حالت auto(اتوماتيك)به man(دستي) و برعكس رفته و تغيير حالت مي دهد.( در حالت man، لامپ LED مربوط به man روشن مي‌شود ولي در حالت auto خاموش مي باشد)

 

2-بافشار دادن دکمه بالا و پایین در حالت man ميتوان برنامه ريزي دستگاه را تغيير داد.


3-با نگه داشتن دکمه CAP وهمزمان با فشار دادن شستي های بالا و پایین خازن پله اول  يعني كوچكترين پله خازني اتوماتيك كه در مدار طراحي شده نمايان  گشته و برنامه ريزي رگولاتور بر مبناي آن انجام مي پذيرد. 


4-با نگه داشتن دکمه STAGE وهمزمان با فشار دادن دکمه هاي بالا یا پایین ميتوان قدرت  خازن پله هاي بعدي را نسبت به پله اول به صورت (1:1:1:1يا1:2:2:2 يا1:1:2:2: و غيره) انتخاب نمود .(نسبت ها ميتواند از پله يك تا پله چهار متغير باشند ،از پله پنجم مطابق پله چهارم خواهد بود.)


5-با نگه داشتن دکمه RELAY و همزمان فشار دادن دکمه هاي بالا و پایین ميتوان تعداد پله هاي خازن موجود را برنامه ريزي كرد.


6-با نگه داشتن دکمه CT و همزمان با فشار دادن دکمه هاي بالا یا پایین ميتوان مقدار نسبت ترانس جريان را برنامه ريزي نمود.( به عنوان مثال براي ترانس جريان 500/5 بايستي عدد500 را تنظيم نمود .

 

7-با نگه داشتن دکمه PF وهمزمان با فشار دادن بالا یا پایین مي‌توان ضريب قدرت (cosj) دلخواه را برنامه ريزي نمود .(از0.8 ind الي0.8 cap)


ابعاد رگولاتور هوشمند (میلیمتر)

ابعاد رگولاتور بانک خازنی 4 پله پارس مت ( پارس الکترونیک)
نصب رگولاتور بانک خازنی 4 پله پارس مت ( پارس الکترونیک)
رگولاتور بانک خازنی 6 پله پارس مت ( پارس الکترونیک)

(تومان)  12,500,000

رگولاتور بانک خازنی 8 پله پارس مت ( پارس الکترونیک)

(تومان) 13,500,000

رگولاتور بانک خازنی 12 پله پارس مت ( پارس الکترونیک)

(تومان) 15,000,000

رگولاتور هوشمند بانک خازنی 4 پله

سیم کشی بانک خازن و رگولاتور هوشمند

توان راکتیو چیست؟

اما علاوه بر توان های اکتیو و ظاهری در مدارهای متناوب، مولفه برق دیگری نیز وجود دارد که هر زمان که زاویه فاز وجود داشته باشد، وجود دارد. این مولفه توان راکتیو نامیده می شود (گاهی اوقات به عنوان توان خیالی نیز شناخته می شود) و در واحدی به نام "ولت آمپر راکتیو" (VAr)، نماد Q بیان می شود و با معادله VI.sinΦ نشان داده می شود.

توان راکتیو یا VAR در واقع قدرت نیست، بلکه نشان دهنده حاصلضرب ولت ها و آمپرهایی است که با یکدیگر خارج از فاز هستند. توان راکتیو بخشی از الکتریسیته است که به ایجاد و حفظ میدان های الکتریکی و مغناطیسی مورد نیاز تجهیزات جریان متناوب کمک می کند. مقدار توان راکتیو موجود در یک مدار AC به تغییر فاز یا زاویه فاز بین ولتاژ و جریان بستگی دارد و درست مانند توان اکتیو، توان راکتیو زمانی که "تامین" می شود مثبت و زمانی که "مصرف می شود" منفی است.

توان راکتیو توسط اکثر انواع تجهیزات الکتریکی که از میدان مغناطیسی استفاده می کنند، مانند موتورها، ژنراتورها و ترانسفورماتورها استفاده می شود. همچنین لازم است تلفات راکتیو در خطوط انتقال نیروی هوایی تامین شود.

رگولاتوربانک خازنی چیست؟

یکی از راه های جلوگیری از بارهای توان راکتیو، نصب خازن های اصلاح کننده ضریب توان است. معمولاً مشتریان مسکونی فقط برای توان اکتیو مصرف شده بر حسب کیلو وات ساعت (کیلووات ساعت) شارژ می‌شوند، زیرا تقریباً تمام مقادیر ضریب توان خانگی و تک فاز به دلیل ساخت خازن‌های اصلاح کننده ضریب توان در اکثر لوازم خانگی توسط سازنده، اساساً یکسان هستند. رگولاتور هوشمند بانک خازنی یا کنترل کننده ضریب توان (PFC) واحد کنترل یک سیستم بانک خازن خودکار است. این سوئیچینگ خازن ها را برای رسیدن به هدف تعریف شده توسط کاربر cos ɸ انجام می دهد. با ادغام یک کنترل کننده ضریب توان، امکان بهینه سازی فرآیندها، سرعت بخشیدن به عیب یابی و کاهش هزینه های سیستم های نظارت شده وجود دارد. 

از آنجایی که توان راکتیو از توان اکتیو می گیرد، باید در یک سیستم الکتریکی در نظر گرفته شود تا اطمینان حاصل شود که توان ظاهری عرضه شده برای تامین بار کافی است. این یک جنبه حیاتی در درک منابع برق متناوب است زیرا منبع تغذیه باید قادر به تامین توان ولت آمپر (VA) لازم برای هر بار معین باشد.

رگولاتور بانک خازنی پارس مت ( پارس الکترونیک)

به طور معمول، با خازن ها به گونه ای رفتار می شود که گویی توان راکتیو تولید می کنند و سلف ها به گونه ای رفتار می کنند که گویی آن را مصرف می کنند. اگر یک خازن و یک سلف به صورت موازی قرار گیرند، جریان هایی که از خازن و سلف می گذرد به جای اضافه شدن، تمایل به خنثی شدن دارند. این مکانیسم اساسی برای کنترل ضریب توان در انتقال توان الکتریکی است. خازن ها (یا سلف ها) در مدار قرار می گیرند تا تا حدی توان راکتیو مصرف شده ("تولید شده") توسط بار را جبران کنند. مدارهای صرفا خازنی توان راکتیو را با شکل موج جریان ارائه می کنند که شکل موج ولتاژ را 90 درجه هدایت می کند، در حالی که مدارهای القایی خالص توان راکتیو را با شکل موج فعلی که 90 درجه از شکل موج ولتاژ عقب می اندازد، جذب می کنند. نتیجه این است که عناصر مدار خازنی و القایی تمایل دارند یکدیگر را خنثی کنند. تعداد پله های موجود در ساختار رگولاتور، نشان دهنده تعداد خازن ها جهت اصلاح ضریب توان می باشد که رگولاتورهای پارس الکترونیک  از ۴ الی ۱۲ پله تولید می‌شوند.


رگولاتور هوشمند وظیفه حفاظت از بانک خازنی را نیز به عهده دارد. به این صورت که رگولاتور حفاظت‌های مختلف نظیر قطع جریان و ولتاژ صفر، آلارم و قطع اضافه جریان‌ هارمونیکی و …. را انجام می دهد.

مزایای بانک خازن و رگولاتور هوشمند

بهبود ولتاژ و کاهش تلفات

وقتی ضریب توان در شرایط کارایی باشد، می‌توانیم آمپر را برای بار الکتریکی کاهش دهیم. از این طریق می‌توانیم در هزینه خرید کابل غیر ضروری و اندازه ترانسفورماتور صرفه‌جویی کنیم. زیرا اندازه بزرگ‌تر برابر با هزینه بیشتر است.

جبران بیش از حد می تواند منجر به افزایش سطح ولتاژ از محدوده عملکرد عادی شود. این می تواند باعث نوسانات ولتاژ یا نوسانات ولتاژ شود که به طور بالقوه بر عملکرد و طول عمر تجهیزات الکتریکی تأثیر می گذارد.

ظرفیت بیش از حد ناشی از جبران بیش از حد می تواند شرایط تشدید در سیستم ایجاد کند. رزونانس زمانی اتفاق می افتد که اجزای راکتیو سیستم مانند سلف ها و خازن ها برهم کنش داشته باشند و باعث ایجاد جریان و ولتاژ بالاتر در فرکانس های خاص شوند. این می تواند منجر به خرابی یا خرابی تجهیزات شود.

جبران بیش از حد می تواند منجر به افزایش سطح جریان، به ویژه در سیستم هایی با ویژگی های امپدانس ضعیف شود. جریان‌های زیاد می‌توانند فشار بیشتری بر اجزای الکتریکی وارد کنند که منجر به گرم شدن بیش از حد، افزایش تلفات و خرابی‌های احتمالی تجهیزات شود.

افزایش ظرفیت مدار و سیستم برق

علاوه بر این، اجرای تصحیح ضریب توان نه تنها به جلوگیری از پیامدهای مالی جریمه‌ها کمک می‌کند، بلکه صرفه‌جویی قابل توجهی در هزینه‌های بلندمدت ارائه می‌دهد. با افزایش ضریب توان و به حداقل رساندن تقاضای توان راکتیو، تاسیسات صنعتی می توانند مصرف انرژی خود را ساده کرده و در نتیجه مصرف انرژی را بهینه کنند. در نتیجه، این منجر به کاهش صورت‌حساب‌های برق می‌شود، زیرا شرکت‌های آب و برق اغلب هزینه‌های مشتریان صنعتی را بر اساس مصرف برق ظاهری کلی آن‌ها تعیین می‌کنند. برای کسب‌وکارها بسیار مهم است که بدانند ضریب‌های توان کم نیز می‌توانند جریمه‌هایی را از سوی شرکت‌ها جذب کنند و اصلاح ضریب قدرت را به سرمایه‌گذاری ارزشمندی تبدیل کنند.

علاوه بر این، اصلاح ضریب توان می تواند به افزایش طول عمر تجهیزات و کاهش هزینه های نگهداری کمک کند. بهبود ضریب توان فشار وارده بر تجهیزات الکتریکی را کاهش می دهد و خطر خرابی تجهیزات و هزینه های مربوط به تعمیر یا تعویض را به حداقل می رساند. این به صرفه جویی طولانی مدت در هزینه و بهبود بهره وری عملیاتی برای تاسیسات صنعتی تبدیل می شود.


کاهش هزینه برق مصرفی

ضریب توان پایین در کاربردهای صنعتی نه تنها بر بهره وری انرژی و عملکرد سیستم تأثیر می گذارد، بلکه منجر به خسارات مالی ناشی از هزینه های اضافی تحمیل شده توسط شرکت ها می شود. شرکت های آب و برق اغلب جریمه یا هزینه هایی را برای مشتریان صنعتی با ضریب توان پایین اعمال می کنند. این هزینه ها معمولاً بر اساس تفاوت بین ضریب توان واقعی و یک آستانه از پیش تعیین شده توسط شرکت برق است. در نتیجه، تأسیسات صنعتی که با فاکتورهای توان پایین کار می کنند با افزایش قبض برق مواجه می شوند که هزینه های عملیاتی آنها را بیشتر تحت فشار قرار می دهد.


هزینه های اضافی که توسط شرکت های آب و برق وضع می شود به عنوان انگیزه ای برای صنایع برای بهبود ضریب توان و افزایش بهره وری انرژی عمل می کند. با اجرای اقدامات تصحیح ضریب توان، مانند نصب بانک های خازن یا به کارگیری تکنیک های اصلاح ضریب توان فعال، تاسیسات صنعتی می توانند مصرف توان راکتیو خود را کاهش داده و سطوح ضریب توان را بهبود بخشند. این به نوبه خود به کاهش تأثیر مالی جریمه های ضریب توان پایین کمک می کند.

رگولاتور بانک خازنی پارس مت ( پارس الکترونیک)

15 سال تجربه در ساخت انواع بانک خازن و رگولاتور